twitter
rss

Targul de Jucarii” se va desfasura in Parcul Sebastian pentru 200 de copii din sectorul 5, in data de 24 Aprilie 2010 intre orele 9.00-13.00. Doisprezeze scoli din sectorul 5 parteneri ai CUVC sector 5 vor beneficia de un stand propriu de expunere a jucariilor pentru desfasurarea activitatilor de antreprenoriat pentru copii. Un procent din banii obtinuti din vanzarea jucariilor de catre copii de la fiecare scoala participanta va fi folosit pentru actiuni caritabile desfasurate tot de copii in luna ce urmeaza.

În cadrul „ Targului de jucarii „ clovnii noştri vor amuza si picta, voluntari-prieteni ai cretei colorate vor invita copii la un concurs de desene pe asfalt. Totul va fi încununat cu recompense dulci şi premii pentru copii.

Fundatia World Vision Romania, Centrului Unic de Voluntariat Comunitar, şi Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului –sector 5 vor încuraja pe cei mici si mari să se implice in activitatile de voluntariat din aceasta saptamana si nu numai.

Aşadar, vă invităm în saptamana 19-25 Aprilie 2010 sa fiti VOLUNTAR pentru comunitatea in care locuiti si traiti zi de zi, Centrului Unic de Voluntariat Comunitar sector 5 si proiectele Fundatiei World Vision Romania din sectorul 5 va asteapta cu drag sa va implicati.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails