twitter
rss

Asta am facut in dimineata asta, mai ales ca nu se face gradinita. Baietii mei sunt foarte incantati de activitatile de lipit. Dani e foarte contiincios, Mircea e inventiv, la el pasarile aterizeaza pe pamant, florile cad din copac, unele zboara pe cer pana la nori.


Si lui Dani ii plac combinatiile de culori, a se vedea florile copacului, ii place diversitatea si mai ales contrastul. Dani in general e realist, Mircea mai visator.

Imi pare rau ca nu am facut o poza, sambata trecuta la cursul de pictura, operei lui Dani. Era foarte interesanta: o casa peste care ploua, dar era aparata de o umbrela mare, iar de la casa porneau drumuri multe si rosii, intr-o parte era o fantana si prin iarba niste cuie pe care le lasase cineva, dupa cum spunea chiar el.

Pe 1 Iunie se va organiza o expozitie cu picturile copiilor care vin la cercul de pictura. Se pare ca vor fi expuse in Plaza Romania.

1 comments:

  1. What's up everyone, it's my first pay a visit at this website, and piece of writing is truly fruitful designed for me, keep
    up posting these types of content.

    Feel free to surf to my blog: raspberry Ketone Diet

Related Posts with Thumbnails