twitter
rss

De ce cred eu ca sunt o supermama?

Pai simplu, pentru ca ma dau in leagan cu Dani, pentru ca sunt calutul lui preferat, pentru ca il vrajesc sa manance si sa doarma, dar mai ales pentru ca il fac sa ma priveasca, sa ma asculte si sa invete tot ce ii explic, ii arat. Si ma tin de cuvant intotdeauna atunci cand ii promit ceva.

Iar el este un supercopil pentru ca vrea sa evolueze si sa se perfectioneze, chiar daca asta inseamna o munca titanica, un program foarte incarcat si o disciplina riguroasa, condimentata din plin cu afectiune.

Si sunt de doua ori supermama, pentru ca il las pe Mircea sa se suie peste tot, il incurajez sa fie independent, sa se simta important si mare alaturi de Dani.

Multumim pe aceasta cale  lui TATI, cel mai mare sustinator al supermamei din mine.

Poate sa o ia mai departe, cine doreste.

3 comments:

  1. multumesc ca ai preluat-o si mai ales pentru cuvintele frumoase pe care le-am citit.

  1. This comment has been removed by the author.
  1. Eu nu stiu daca sunt o supermamica, dar un lucru stiu sigur ca fac bine, si anume ca il incurajez intotdeauna pozitiv si ii arat ca am incredere in el. De la mine nu a auzit niciodata ca nu poate sa faca aia sau ailalta. Un exemplu legat de clasica problema a cataratului: e inutil sa ii spui copilului 'nu te urca acolo', pana la urma tot o va face, asa ca cel mai normal e sa ii arati cum sa faca asta in siguranta; cea mai gresita e reactia by default a bunicilor 'cazi!' - ei, nu cade, daca l-ai invatat. dupa zecile de explicatii din trecut, tot ce ii spun acum este 'ai grija mami, da?' si el intelege. Ceea de imi reprosez este ca imi pierd uneori rabdarea f repede si mai tip la el :( . Sper sa imi treaca cat mai curand.

Related Posts with Thumbnails