twitter
rss

Nu scriu prea multe, ci pun doar cateva poze cu jucariile preferate, ale baietilor mei, la aceasta varsta. Mai intai un laptop broasca testoasa, o orga, catelul Tony, ferma cu animale si tabla de desen, magnetica.

Pe laptopul de jucarie se bat amandoi, evident. Pe tabla magnetica deseneaza Mircea, tot el e fascinat si de orga. Dani se mai joaca cu Tony, ii plac cantecelele lui, si cu ferma de animale.

Amandoi prefera piesele de lego din care fac castele si parcari pentru masinutele de tot felul, ce alearga voioase pe traseele de pe covorul din camera baietilor. A nu se uita trenuletele de plastic sau de lemn, care merg foarte bine pe sinele desenate tot pe covor. E chiar haios covorul asta si foarte bine dotat cu strazi, sine, benzinarii, gari, biserici, ce mai , un adevarat orasel.

De vreo doi ani, am scos din pivnita doi robotei vechi, care au apartinut sotului meu, cand era mic. Si stiti ce? Au un succes nebun, si i-au impartit deja. Pacat ca nu mai fac lumini si sunete, dar chiar si asa sunt foarte indragiti.

Iar ultima distractie a lor este joaca cu baloane, de toate marimile si culorile. Eu ma chinui sa le umflu si sa le dau toate formele posibile, a se vedea in imagine.



2 comments:

  1. foarte tare covorul desenat cu sine.

  1. O sa pun si o poza cu detaliu, e chiar haios.

Related Posts with Thumbnails