twitter
rss

Am descoperit anul trecut o carte foarte buna, care-i ajuta pe copii, e adevarat mai maricei, peste 5 sau 6 ani, sa invete sa deseneze pas cu pas. Cartea aceasta se numeste: Cum sa desenez Animale indragite, este scoasa de editura Teora.

Cartea contine autocolante si un caiet de desen. Totul e construit sub forma de povestioara. Pentru copiii care stiu deja sa faca un cerc, un triunghi, un patrat sau dreptunghi si un oval, va fi o revelatie sa afle cum sa le combine si sa creeze niste desene minunate, simple.

Vor aparea pe rand cainele, pisicuta, pestele, iepurasul, iguana, broasca testoasa, rata, porcul si dihorul, hamsterul si papagalul.

Dani s-a incumetat sa faca cainele, pisica si rata, a iesit de fapt un pui, si chiar au iesit foarte frumoase. Si ca sa fie clar pentru toti a scris singurel ce reprezinta fiecare.

Ce mi s-a parut interesant a fost faptul ca in caietul de desen sunt facute in mare desenele, dar trebuiesc completate cu diverse parti ale corpului, asta presupunand cunoasterea corporalitatii, descoperirea partilor lipsa si amplasarea lor corecta prin desenare proprie.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails