twitter
rss

In ultima vreme i-am lasat mai mult sa se joace pe calculator. Dani e mai lent putin, in manuirea mousului, dar reuseste in cele din urma sa faca ce si-a propus. In schimb Mircea la 2 ani si jumatate e spirt, ii trebuie doar o singura data sa vada cum se face ceva si imediat pune in aplicare. Acum a ajuns sa-si deschida singur jocurile, sa le faca foarte bine si repede si apoi sa le schimbe.

Baietilor le place sa faca X si 0 pe internet, Dani cunoaste si regulile jocului si e foarte atent la mutari, Mircea, in schimb, nu e pasionat decat sa completeze mai repede patratelele . El stie ca atunci cand apare ceva scris cu rosu a castigat, iar daca e scris cu verde a pierdut.

Alt joc preferat este cel de memorie, memogame, de pe site-ul oficial Thomas. Dani se descurca foarte bine la descoperirea perechilor, tinand minte unde este fiecare carte. Limita lui este cam de 5 perechi. Si Mircea e incantat de joc.

Ultimele descoperiri, sunt jocurile Patato Guy. Dani prefera sa-si faca singur un orasel intreg si sa impodobeasca bradutul de Craciun, iar Mircea este mare bucatar, ornand de zor o pizza mare , cu de toate, mai ales cu salam, preferatul lui.

Ma uit cu uimire, cum noua generatie invata atat de repede sa se joace si sa foloseasca calculatorul. Mircea e amator si de deschis DVD playerul, de pus CD si DVD.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails