twitter
rss

Este foarte usor sa faceti un astfel de desen. Dani si Mircea au fost foarte incantati, Mircea pentru ca rupe mult si repede hartia creponata iar Dani le lipeste cu placere.

Evident figurile le-am desenat eu, cu creionul iar ei si-au ales culorile pentru par, ochi si nas. Dani a preferat tehnica mototolirii si lipirii, iar Mircea a lipit bucatile rupte pe lung, nemototolite.

Dani l-a facut pe tata, adica cu parul blond, ochii albastrii, iar seara cand tata a ajuns acasa l-a dus direct in camera si i-a aratat pe perete: Te-am facut pe tine. A se remarca haina multicolora a lui tata, facuta prin suprapunerea bucatilor de hartie subtire, rezultans la un moment dat chiar culoarea verde din suprapunerea galbenului cu albastru.

6 comments:

  1. foarte frumos!

  1. Foarte frumos... De abia astept sa facem asa ceva si noi. Pana acum nu am avut succes, bine, mi-a fost si greu sa fac ceva cu Mihai, sa ii explic si sa il tin atent, cand Maria era calare pe noi si tragea de tot ce apuca. Lasam pe mai incolo activitatea asta. Dar de abia astept...

  1. Multumim pentru apreciere si intr-adevar e o activitate foarte plauta lor.

  1. Nu-mi dau seama daca sunt tot atat de frumos si in realitate, sau artistul a fost generos. Le vindem la Casa Alis ?

  1. Daca asa te vede el, asta conteaza.Iar cat despre Casa Alis, cine stie?

  1. Frumos frumos. eu am luat hartie creponata de la Opitec si am facut trandafiri cu nepotica mea, i-a placut enorm. :)

Related Posts with Thumbnails