twitter
rss

Azi am fost la sedinta cu parintii si am aflat ca anul acesta, copiii nu vor avea serbare de Craciun. Asta se datoreaza si faptului ca pe 14 decembrie se intra in vacanta, iar ultima zi de gradinita este vineri, 11 decembrie.

E cam aiurea sa faci serbarea pe 11 decembrie. La alte gradinite se face incepand cu data de 9 sau 10 decembrie. Ca sa nu mai spun ca din cauza vacantelor, zilelor neplatite ale cadrelor didactice, si sa nu mai amintesc de imbolnavirile repetate, nici macar nu mai au timp sa faca un program de serbare, cu poezii si cantece.

O alta problema este cea a gripei, si a faptului ca din 20 si ceva de copii, cat sunt in grupa, doar 8 sau 10 au venit saptamanal la gradinita. Iar un Mos Craciun din afara este exclus, tot din pricina masurilor de prevenire a gripei.

Se pare ca de Mos Nicolae, Primaria sectorului 5 le va da niste cadouri, la gradinita, luni pe data de 7 decembrie.

Si pentru ca sa nu plece chiar cu un gust amar, copiii vor primi in ultima zi de gradinita niste dulciuri sau cadouri, cumparate de parinti, un La Revedere frumos, ca sa vina cu drag si la anul.

Dani azi a fost foarte vehement, nu a vrut sa ramana singur la gradinita. Plangea si striga: Veau acasa cu tine, mama. Si cand i-am spus ca eu plec la servici, a gasit solutia: Ma goc-joc cu Mitea si buni. Apoi a spus ca vrea in alta camera, la alta doamna. Pana la urma s-a linistit si a stat cuminte.

Il bulverseaza ritmul acesta inegal, luni a fost la gradinita, marti nu, pentru ca nu a venit Doamna, azi da si tot asa cu toate imbolnavirile. Lui ii trebuie o rutina, un program destul de bine facut.

Speram ca la anul sa fie sanatos si sa participe la toate activitatile, sa intre intr-un ritm.

5 comments:

  1. Deci s-a dus ideea de serbare si Mos Craciun, pacat. Cat nu-mi place mie Craciunul, dar era important pentru ei. Sa vedem ce cadouri ii aduce Mosul. Sau Mosii.

  1. Asta e, o sa prinda si alte serbari la gradinita. Oricum Mosul sigur ajunge la noi acasa.

  1. La Mariuca se face serbare, dar numai intre ei, pe parinti nu-i lasa sa vina.

    plus ca si ea intra in vacanta tot din 14 decembrie. foarte aiurea. in fine.

  1. Asta este, poate la anul va fi mai bine. Oricum ei tot primesc multe cadouri, si de Mos Nicolae si de Craciun.

  1. Hello there! Quick question that's completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when viewing from my iphone. I'm trying to find a theme or plugin that might
    be able to resolve this problem. If you have any recommendations, please share.
    With thanks!

    my blog post: cash advance chicago

Related Posts with Thumbnails