twitter
rss


Baietilor mei le plac copiii de la Little People, Fisher Price. Primele jucarii de gen le-au primit acum 2 ani, de la nasa lor.

Dani a fost incantat de la inceput, mai ales ca erau 5 copilasi mici, compacti, care puteau fi dati pe tobogan, balansoar, leagan. A fost fascinat si de covorul muzical, plin de cifre si forme geometrice, actionat prin simpla apasare pe imaginile dorite. Ca sa nu mai spun ca a venit si cu un CD cu desene animate cu cei 5 prieteni, plus activitati educative.

Din pacate costa destul de mult, dar rezista mai mult decat alte jucarii. Parcul de mai sus este acompaniat de cuvinte in germana, numere, culori, forme geometrice prezentate in germana. Dani a inceput sa le repete si in germana.

Anul acesta am gasit si eu in magazinul Cora, autobuzul cu copiii, de la aceeasi firma. Evident, bine facut, mai zdravan, cu luminite si sunete haioase, cu doua usi de acces si decapotat. I l-a luat deja Mosul.

Tot in serie mai sunt si masinuta de pompieri, barcuta si ferma cu animale care vorbesc, casuta lor si parcul de distractii.

1 comments:

  1. Hmm is anyone else encountering problems with the pictures on
    this blog loading? I'm trying to find out if its a problem on my end or if it's the blog.
    Any responses would be greatly appreciated.

    Look into my webpage ... I recommend you read this

Related Posts with Thumbnails