twitter
rss

Dani a fost foarte incantat de dactilopictura, asa ca am mai incercat inca o data sa facem ceva legat de toamna. Si cum afara ploua de cateva zile bune, m-am gandit ca o postare pe subiect ar fi buna.

Pictura a fost facuta in octombrie si am folosit doar culoarile albastru, alb si albastru deschis-bleu( din amestecul de albastru si alb).

Dani a folosit doar degetul aratator iar dansul ploii pe foaie i s-a parut interesant. Mircea l-a secondat cu privirea, nu s-a incumetat sa se manjeasca cu culoare.

A doua opera a fost realizarea unor flori, tot cu ajutorul degetelelor. Asa Dani a facut o ortensie din multe amprente si o floricica albastra in degrade, prin suprapunerea nuantelor de albastru. A iesit cam asa.

Sunt multe idei de dactilopictura. Se pot folosi amprentele mainilor intregi pentru realizarea unor aripi sau flori. Unii folosesc chiar amprentele picioruselor.

Oricum e foarte distractiv pentru copii.

Imi cer scuze pentru calitatea pozelor, dar sunt facute cu webcam-ul, pentru ca aparatul digital s-a cam stricat si asteptam sarbatorile, sa ne aduca Mos Craciun unul nou.

5 comments:

  1. Pai ar fi cazul sa fii deosebit de draguta cu Mos Craciun, nu doar sa-i iei banii si atat. Eventual fa-i o atentie, cica University Flake se gaseste la Unirea.

  1. Ssigur ca da, unde s-a mai auzit de mituit Mosul? Cica Mosul da neconditionat cadouri.

  1. Ala e un Mos batran si senil, astia mai tineri au nevoie de o mica atentie.

  1. Vezi ca am facut donatia, sper sa mai vorbesti si tu cu domnul Disney.

  1. Ok, ii dau un mail diseara.

Related Posts with Thumbnails