twitter
rss

Asta primeste Dani pentru ca este cuminte si mai ales este foarte atent la gradinita. Si are mare grija de ele si se mandreste cu ele. I le iau de pe hainute si i le lipesc pe usa din camera baietilor. Sunt de fapt niste abtibilduri rotunde viu colorate. La inceput le-au pus buline verzi, apoi stampilute verzi pe manute, iar acum aceste abtibilduri.

Dani e foarte secretos, nu-mi mai spune prea multe de la gradinita. Dar Doamna este foarte multumita si ne spune ca a reusit foarte multe lucruri cu el, cu vorba buna dar mai ales cu incurajarile si laudele. Si intr-adevar se vede, Dani invata din clasa poeziile, dar mai ales de abia asteapta sa mearga la gradinita. Ii place si engleza, si invata foarte repede cuvintele noi.

Acasa de abia asteapta sa facem toate activitatile artistice pe care le-a pierdut cat a fost bolnav. De exemplu saptamana trecuta la gradinita s-au pictat pere. Evident ca am facut si noi acasa si a iesit foarte frumos. Mai mult decat atat l-am invatat sa picteze frunzele copacilor din puncte. Din pacate nu pot pune poze cu ele pentru ca mi s-a stricat aparatul foto. Dar sper sa remediez problema cat mai curand.

Legat de orele de logopedie gratuita, va trebui sa mai amanam putin, pentru ca deja sunt inscrisi prea multi copii, dar avem intaietate in semestrul 2. Lui Dani i-a placut acolo, la centru logopedic, pentru ca erau multi copii, ii auzea de pe hol cum repetau si repeta si el fericit, dar mai ales raspundea la intrebarile pe care le auzea, chiar mai repede decat respectivii copii.

Se pare ca din multe puncte de vedere gradinita este foarte buna pentru Dani: mananca laptele cu paiul impreuna cu ceilalti copii, sta pe scaunel cuminte, este atent la povesti si poezii, lucreaza si el cu ceilalti la desen, pictura si modelaj in plastilina, scrie frumos pe caiet.

1 comments:

  1. Io cand primesc bulinute, ca am fost cuminte.

Related Posts with Thumbnails