twitter
rss

Lui Dani ii place foarte mult sa deseneze, sa picteze si sa lipeasca peisaje cu casuta. Daca pe foaie deseneaza mai mereu cate doua case, una pentru el si alta pentru Mircea, la pictat sau lipit face doar una, a lui.

Casa lui Dani e bine centrata pe foaie, si are mai mereu si un drum care face legatura intre el si ceilalti, fie ca este Mircea sau gradinita, cum imi explica el. Asta inseamna ca este interesat sa interactioneze si cu alte persoane, sa comunice cu ele, iar acest lucru nu poate decat sa ma bucure. Casa destul de mare reprezinta inca latura egocentrica a copilului mic, dar interesul pentru alte detalii inconjuratoare, demonstreaza o buna observatie si punere in legatura a obiectelor, viziunea lor spatiala. Existenta gardului denota o oarecare nevoie de intimitate, dar gardul nu inchide ermetic casa, ci doar o protejeaza. Cum si noi stam la curte, existenta gardului si a delimitarii este mai mult decat evidenta.

Pictura lui este din ce in ce mai elocventa, acum simte nevoia sa umple si obiectele, pana acum facea doar contururile. Se poate spune ca si exersatul coloratului cu creioane colorate, este foarte bun.


0 comments:

Related Posts with Thumbnails