twitter
rss

Daca tot stam acasa, raciti, mai mult eu decat ei, trebuie sa le umplu copiilor timpul cu ceva. S-au plictisit si de uitat la videoclipuri de pe youtube, clasicele cantecele despre animalute, s-au plictisit si de Super Bebe, le stiu deja integral.

Asa ca se mai amuza cu cate o carticica noua, cu poze neaparat, se ascund prin toate paturile, se mai cearta pentru o masinuta. Dani s-a gandit ca piramida de cercuri nu mai este interesanta, asa ca a luat cate un cerc si si-a facut coronita, bratari la picioare si la maini. Haios de altfel, numai ca cercul-coronita aluneca prea des, bratarile de la mana la fel, noroc cu cele de la picioare, mai fixe. S-a gandit ca daca sta pe jos si apropie si departeaza picioarele, cu cercurile din dotare, in jurul gleznelor, s-a echipat cu roti, cum spune el, si se lasa sa alunece usor pe cercuri.

Alta distractie este laptopul broasca testoasa, de jucarie evident. Ii plac activitatile de recunoastere a glasului animalelor si alegerea imaginii potrivite. Se numeste Cine vorbeste? Ii place si activitatea de karaoke, mai ales In padurea cu alune.

Si Mircea incearca, saracul, sa se atinga si el de laptop, dar fara prea mare succes.

Acum, de exemplu, Dani se uita pe o carte de povesti si explica fiecare imagine, cu lux de amanunte. Spune ca "citeste".

Azi am fost la psihologoped, si a fost incantat de sarpele-puzzle cu litere si numere, din lemn. Am sa ma abtin sa-i mai cumpar chiar toate materialele pe care le are si doamna, pentru ca altfel se plictiseste acolo. Asa macar se duce cu placere, pentru noile jocuri.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails