twitter
rss

Am vazut ceva asemanator intr-o clasa de gradinita si mi-a placut foarte mult. E simplu de facut si evident ca ma facut si noi. Ei bine, mai mult eu, pentru ca este nevoie si de o foarfeca.

Am decupat frunze de doua feluri, ovale si zimtate, gen frunza de vita de vie, si cateva picaturi albastre si albe. Puteti folosi drept modele, niste frunze adevarate, dar din pacate se usuca destul de repede.

Tin minte ca mama, cand eram mica, strangea frunze de tot felul. Imi placeau foarte mult cele de iedera rosie. Mama le punea prinse cu bolduri, de perdeaua mare din sufragerie. era foarte interesant. Plus ca aveam multe cosulete cu frunze de tot felul si de toate culorile.Ca sa nu mai spun de ghinde, nuci si castane. Nu lipseau nici fructele de toamna, mai ales gutuile.

Dar sa revenim la ghirlanda. Am folosit hartie colorata, groasa si am decupat-o. Apoi am desenat nervurile frunzelor si le-am lipit pe ata sau snur, fiecare frunza sau picatura, cu scoci. Apoi le-am atarnat cat mai sus, noi am ales varianta lustra. Lui Dani ii place foarte mult, mai ales ca se misca mereu. Asadar o capcana de vant ieftina si de sezon.

2 comments:

  1. Super tare. S-ar zice ca ziua la tine are 48 de ore. Cand ai timp sa le faci pe toate, ca eu abia ma invart un pic si ziua deja a trecut...? Se cunoaste ca ai copii mai mari!

  1. I all the time used to read paragraph in news papers but now as I
    am a user of net thus from now I am using net
    for content, thanks to web.

    my web blog external link

Related Posts with Thumbnails