twitter
rss

N-as fi crezut ca baietii mei vor fi atat de incantati de DVD-urile, pe care le-am cumparat impreuna cu revista Superbebe. Ma gandeam ca, Dani nu se va uita la ele, pentru ca deja stie sa numere si sa faca puzzle-uri. M-am inselat. A fost chiar incantat, de desenele animate haioase, cu multe cantecele si rime. Este incantat sa repete dupa cei care numara, sau canta. A inceput sa comenteze, cand cineva greseste in filmulet.

Dar cel mai fericit este Mircea. Imi cere in fiecare zi Sase-adica DVD-ul cu numere. De 3 saptamani de cand le-am cumparat, Mircea a inceput sa invete sa numere. Si are doar 1 an si 10 luni. A invatat sa spuna 1, 4,6,8 si 10. Dar 10 este un fel de sahzece, o combinatie intre cifra lui preferata, 6, si cifra 10. In rest toate celelalte cifre sunt tot 6. Este foarte haios. Si cum vede animalele de acolo, incepe sa faca la fel ca ele, sa piuie, sa mormaie etc.

Jocurile de socializare si interactiune sunt asteptate cu sufletul la gura, de-a v-ati ascunselea sau cucu bau. Au si jocuri de creativitate, compunerea formelor sau de desen.

Le recomand tuturor, chiar daca sunt facute special pentru copii cu varstele intre 6 luni si 3 ani. Sunt chiar dragute si educative.

5 comments:

  1. Cum anume se pot procura acele DVDuri?

    Înţeleg că sunt distribuite cu revista, dar e posibilă achiziţionarea DVDurilor din lunile/anii trecuţi?

  1. da, da. si noi le-am luat si Mariuca a invatat multe. ramane blocata in fata televizorului.

    Ma bucur ca si voi le gasiti utile.

  1. @ Marius Filip: Din cate stiu eu, da, se pot comanda numerele mai vechi, ale revistei.Am inteles ca au inceput de anul trecut cu astfel de DVD.Ne gandim si noi sa le comandam pe cele vechi.Noi avem doar Superbebe numara si superbebe socializeaza. Am inteles ca sunt facute dupa conceptul Baby Einstein.
    @ zmeura: Sunt foarte educative, si uneori sunt singura modalitate sa-i faci sa stea putin locului. E interesant ca baietii mei chiar repeta si fac ce li se spune sa faca.

  1. Da, la fel si Mariuca. chiar repeta dupa cel care vorbeste si se corecteaza cand greseste.

  1. Ma poate ajuta cineva cu DVD-urile Super Bebe, altele decat Super Bebe Numara?
    Ofer la schimb toata colectia de muzica Super Bebe.
    Totul se poate face printr-un schimb pe www.transfer.ro

    Mail la draga.moscraciun@gmail.com

Related Posts with Thumbnails