twitter
rss

Am inceput aceasta terapie, prin culoare, cam de o luna. Organizam cerc de pictura sambata, dimineata, cu toata familia. Ne mutam cu masutele si scaunelele, in curte, caram toate pensulele si paharele de apa, plus multe tuburi cu culori, si nelipsita carpa.

Saptamana trecuta, am incercat sa vad, cat de bine poate imita Dani o imagine. Asa ca m-am apucat sa pictez cu acuarele, o casa, un peisaj rural. Dani m-a urmarit, foarte atent si, s-a straduit cam o ora, sa faca si el acelasi lucru.

Primul desen, pictura, imi apartine iar al doilea este opera lui Dani. A respectat foarte bine amplasarea casei, in partea stanga, nu a uitat nici iarba, florile. A schimbat doar pozitia pasarilor, care la el se afla in partea stanga, nu in dreapta ca in desenul meu. Dar soarele a ramas tot in stanga, la fel si gardul, chiar si norii. Copacul lui este sensibil mai mic si, neterminat, dar mai ales pozitionat altfel.

Daca elementele centrale au fost redate intocmai, Dani a simtit nevoia sa faca unele schimbari, interesante de altfel.

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.
  1. Cred ca primele elemente din pictura ta, copacul si casa, care i-au solicitat probabil cel mai mult atentia, le-a reprodus in ordinea importantei pe care o au pentru el; si e normal ca pentru un copil sa fie casa cea mai importanta. Restul a fost tratat la fel ca la tine, ma refer la gard, soare si restul elementelor. Cam asa as interpreta eu desenul lui.

Related Posts with Thumbnails