twitter
rss

Ieri am stat cu totii in curte, mai ales ca nu se hotara sa ploua ca lumea. Si cum ma uitam eu la capetele progeniturilor mele, am observat ca le-a crescut cam maricel parul. Eu ii tund de obicei cu masina de tuns, la 10mm. Dani s-a conformat primul, s-a asezat demn pe scaun.
Dani: Dai tunde-il tunzi pe Dani.
Eu: Da, scurt ca si pe tata.
Dani: cut-scurt.
Si uitandu-se in jos la parul carea cadea a spus: Gaben-galben, par galben.

Masina face ceva zgomot si Dani se amuza de fiecare data spunand: Face gomot abina-face zgomot ca o albina.

Intre timp Mircea devenise nervos, tragea de mine si plangea. Ma gandeam ca s-a speriat de zgomot si vrea sa ma opresc. Chiar ma gandeam cu groaza ca-mi va fi imposibil sa-l tin si sa-l tund si pe el. Dar m-am lamurit destul de repede de ce plangea Mircea. El de fapt nu mai avea rabdare, vroia sa-l tund si pe el in acelasi timp cu Dani. M-am mirat cand l-am vazut fericit ca am terminat cu Dani, si si-a prezentat docil capul in mainile mele, sa-l fac si pe el frumos. Nu am mai pierdut timp si l-am tuns acelasi model ca pe Dani, adica scurt.

Banuiesc ca asta a fost o toana de moment, cu siguranta data viitoare va trebui sa alerg dupa el si sa-l tin bine, eventual cu ajutorul lui tata, pentru a-l tunde.

3 comments:

  1. Si noi am scapat usor cu Mihai. Am inceput sa il tund seara la baie, spunandu-i ca ii fac masaj la cap, dar era mai ocupat cu joaca si am terminat a doua zi dimineta, pt ca s-a terminat bateria masinii de tuns.

  1. La noi tunsul e o adevărată epopee, în trei acte: Dinu, Vlad, Sebi ...

  1. Cu tunsul pana la urma se vor obisnui.
    La noi taiatul unghiilor a ramas o problema de viata si de moarte, cu urlete, lacrimi, zmucituri.

Related Posts with Thumbnails