twitter
rss

De 1 iunie, am fost la Selin, dupa ce in prealabil am dat o raita prin magazin, pentru cateva cumparaturi strict necesare, apa minerala, plata si ceai.

Am avut parte de o experienta inedita, langa casa lui Selin, am gasit un zmeu, da, un zmeu cu sfoara si tot ce-i trebuie, cozi. Si cum era vant cam puternic, s-a ridicat in vazduh atat de repede si de usor incat nu-mi venea sa cred. Nu mai pusesem mana pe un zmeu de cand eram mica, si ne chinuiam sa ne facem singuri zmee, din bete si panza. Tin minte si acum ca am citit o carte, cred ca se numea Sfarleaza cu fofeaza, unde se vorbea despre zmee.

M-am simtit din nou copil, tinand in mana sfoara zmeului naravas, care se unduia si incerca sa-mi scape. Nu va pot spune ,cum chiuiau toti trei, Selin, Dani si Mircea, si fugeau razand dupa mine si dupa zmeu. Mircea s-a si impiedicat, tot uitandu-se in sus, dupa zmeu.

Selin s-a incumetat prima sa tina zmeul, apoi Dani, mai timid. Distractia preferata era sa-l prinda de cozile lungi, multicolore.

Si dupa atata alergatura, zmeilor mei li s-a facut o sete, incat au dat gata dintr-o suflare 1 litru de ceai. Noroc ca tocmai cumparasem.

Mi-am propus sa caut si eu un zmeu, eventual mai frumos, pentru Dani si Mircea, sau in ultima instanta, sa ma apuc sa caut informatii pe net, si sa construiesc chiar eu unul.

3 comments:

  1. Zmee se găsesc şi de cumpărat, cred. Dacă nu mă înşel, am cumpărat unul pentru Emil, cu imaginea unui vultur pe el.

  1. Da, am vazut si eu de vanzare in carrefur.

  1. Multumesc pentru informatii, vreau neaparat unul.

Related Posts with Thumbnails