twitter
rss

Azi tipam destul de tare la Mircea, care nu vroia sa vina sa-l schimb de pampers. Dani ne aude si vine spre noi. Pe drum se intalneste cu buni si tine sa-i impartaseasca scopul lui:
-Mama omoara pe Mitea.
-Pai du-te si salveaza-l, ii raspunde buni.
-Nu, ma duc si ajut pe mama.

Fara comentarii.

5 comments:

  1. Nu-mi omorati baiatul, ca pe urma aveti de furca. Si asa, nu sare sa-l salveze, il elimina. E bine de stiut.

  1. Si asa are destule idei trasnite de la Tom si Jerry: sa-l bage pe Mircea in cuptor, sau sa-l trimita in alta tara cu avionul, etc.

  1. Bai... deci:
    1) am ras cu lacrimi al ideea lui Dani... la noi nu se intampla asa inca. Mihai devine sensibil numai cand Buni o ia pe Maria in brate (pt ca o ia m e r e u in brate, in detrimentul lui... in fine). In schimb ii mai arde una si ii ia jucaria din mana pentru ca sa i-o dea 20 secunde mai tarziu, consoland-o, cand ea incepe sa bazaie. Dar lucrez la "reabilitare", ca sa zic asa.
    2) m-am consolat la gandul ca mai e si alta mamica care mai tipa :D, indiferent de motiv (e bine de stiut ca poate nu sunt asa de nebuna, after all)

  1. hai ma. am ras.

  1. @laviniars:eu tip destul de mult, e singura mea refulare.

    @ zmeura: noi nu am prea ras, tinand ca este rivalitate intre ei, si ideile de a scapa intr-un fel sau altul de celalalt pentru a beneficia de toata atentia, devin cam dese.

Related Posts with Thumbnails