twitter
rss

Lui Dani ii place foarte mult sa se joace cu plastilina, fie ca o modeleaza cu ajutorul matricelor de plastic, fie ca le framanata cu manutele, dar mai ales cand o prepara cu ajutorul " masinii de facut taietei". I-a placut aceasta jucarie de plastic, de cand a utilizat-o prima oara la targul Kihi-Kiha.

Ii place sa bage bucatile de plastilina colorata in locul special si apoi sa apese pe maner. E foarte bucuros si-mi spune: Taietei mai, taietei mici. Din taieteii aia facem o multime de lucruri, case, masini, papusi, iarba, scanduri pentru gardul nostru si evident cuie, pentru a fixa scandurile de lemn.

De asemenea facem painici pe care Dani le taie meticulos in felii, cu ajutorul unui cutit de plastic. Ii place sa faca si puncte sau gauri in plastilina.

Intr-o zi l-am surprins facand un copac cu frunze, asezate tridimensional. Se chinuia sa lipeasca bucatelele mici de plastilina pe trunchiul gros al copacului. A iesit chiar foarte interesant. S-a cam suparat cand opera lui a cazut sub greutatea frunzelor.

Asa cum am mai spus si in acest post, lui Dani ii place foarte mult fabricarea locomotivelor Thomas si prietenii sai, din plastilina.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails