twitter
rss

1. Din motive obscure, postul Boomerang, mai nou preferatul lor, este in limba maghiara. Dupa cateva momente, Mircea vine alergand din toate puterile si striga : Tata, tata, televizorul e in jarmena! Cartoonito e in jarmena! Dupa ce se repara totul (cineva, nu spun cine, se jucase cu telecomanda si schimbase limba standard) Mircea declara: televizorul asta e nebun. Televizorul a innebunit, dar acum e bine.


2. Tata il mai necajeste pe Dani spunandu-i ca plange ca o fetita. Si e adevarat ca, desi neindicat din atat de multe motive, e un procedeu care il face sa fie mai putin plangacios. Ultima oara, cand tata il tachina, Dani a explodat: Nu sunt fetita! Iesi afara din casa asta! Si cand au inceput sa se lupte tot Dani l-a anuntat: Nu lupt ca o fetita! Eu (pauza de efect) lupt ca un razboinic.

3. Mai nou celor doi baieti le place sa se joace in curte, mai ales ca vremea este foarte buna. Se duc in gradina, cara o gramada de jucarii, isi fac jocurile si povestile lor. Dani incearca sa fie seful, si adesea se duce la fereastra biroului unde sta tata, si striga imperativ: Tata! Mircea nu vrea sa ma asculte. Nu respecta regulile!

Si se intoarce satisfacut la Mircea. Eu sunt mai mare, tu trebuie sa asculti regulile mele. Ai inteles?

0 comments:

Related Posts with Thumbnails