twitter
rss

Cu un pic de avans, baietii au primit la gradinita cadourile pentru 1 iunie, de la Primaria sectorului 5. Ca in fiecare an - dulciuri, un suc si o jucarie, de aceasta data cate un urs de plus, mare si pufos. Nu mai aveau rabdare pana acasa, si pe drum, alternativ, tot se uitau in sacose sa ii vada mai bine.


Dani a primit un urs cafeniu deschis, mare, frumos, pe care l-a pupat imediat ce l-a scos din sacosa. La Mircea s-a nimerit un urs-fetita, cu inimioare mari si roz, asa ca tata a avut misiunea de a-l convinge ca e prima lui jucarie fetita, si e frumos tocmai pentru ca e deosebit. Acum Mircea e foarte mandru si taraste ursul fetita peste tot.

Dupa ce au strans toti ursii, Dani s-a dus la Buni foarte serios si i-a explicat:

- Am primit un urs baiat si un urs fetita. Sunt noi, absolut noi. Si azi e ziua cand cei doi se casatoresc, baiatul urs si fetita urs.

Acum sunt refugiati in dormitor si organizeaza, alaturi de multe alte jucarii de plus, ceremonia pentru cei doi ursi. Daca nu intervine ceva important, gen un nou serial ca Banane in pijamale, e posibil sa fim martorii primei casatorii intre ursuleti din casa noastra.

PS: Breaking news! Nunta s-a anulat, dupa ce Mircea, la o privire mai atenta, a constatat ca ursuletul lui fetita este de fapt un iepuras fetita, cu urechi mari. Asa ca nu mai avem nunta intre animale, acum se joaca altfel.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails