twitter
rss

De cand Dani a inceput sa se considere razboinic - nici acum nu stim de unde a invatat cuvantul - luptele sale in pat cu tata, uneori si cu aportul lui Mircea, au devenit adevarate intreceri in arena. Influentat si de jocurile pe calculator, Dani le explica celor doi ca au un numar de vieti, un numar de puteri, etc. Cea mai importanta putere este norocul, si daca iti ia adversarul tot norocul, atunci ai pierdut. De tot.

E adevarat ca uneori pe Dani il ia valul si in loc de joaca ajunge sa loveasca foarte puternic, dar isi da seama cand este atentionat si se opreste. Plus ca ii place, ii consuma energia rostogolindu-se cu tata si Mircea prin pat, chiar e una dintre distractiile sale preferate. Mai ales de cand face inot, de doua ori pe saptamana, parca are si mai multa forta si pofta de joaca.

Azi am asistat la un meci de gen. Dani l-a anuntat pe tata: te provoc, pampalaule, sa ne luptam! Si odata ajuns in pat - Acum vei lupta cu un adevarat razboinic! Si cand au inceput sa se lupte, la un moment dat tata l-a prins si l-a legat fedeles cu un cearsaf. Prins in cocon, Dani striga: Nuuuu! Asa ceva nu se poate intampla unui adevarat razboinic, nuuuu! Iar cand tata a cedat si l-a dezlegat, Dani i-a spus: nu, sa nu faci asta, un adevarat razboinic nu-si ajuta niciodata adversarul. Se lupta zi si noapte, dimineata si seara, tot timpul. Dar nu-si ajuta adversarul, ci il distruge.

Fireste, la final Dani a castigat si i-a declarat invinsului: Asa iti trebuie. Sa nu te mai pui cu marele razboinic Dani.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails