twitter
rss

Vineri, am fost impreuna cu Dani sa vizitam Foisorul de Foc, dupa ce am terminat ora de logopedie. Am trecut de multe ori pe langa el si eram curiosi, amandoi, sa-l vedem pe dinauntru si mai ales sa vedem panorama, de sus.


Am platit 1 leu pentru copil si 2 lei pentru mine. Liftul era stricat, dar oricum nu aveam de gand sa-l folosim, pentru ca Dani e fascinat de scari, mai ales in spirala. Asa ca ne-am avantat pana la etajul 6 al Foisorului si am privit orasul de sus, din pacate printr-o singura fereastra, celelalte fiind acoperite.

La intoarcere ne-am oprit la fiecare etaj si am admirat costume de pompieri, machete de masini de pompieri, multe fotografii si medalii, cateva pompe manuale in dimensiune naturala, diverse harti si documente de epoca.

Dani a fost foarte curios, ma intreba ce este fiecare lucru, vroia sa le atinga dar cum toate erau protejate de geamuri groase, s-a multumit sa mi le arate.

In foisor mai erau cateva persoane care-l vizitau. Am avut parte si de un ghid, care aprindea luminile pe etajele intunecoase, si ne-a oferit si cateva informatii despre marele incendiu din secolul 19, care a devastat jumatate din Bucuresti. Si totul a pornit de la joaca unui copil, cu pistolul tatalui sau.

A fost o experineta interesanta si mi-am dat seama ca Dani este destul de mare ca sa inteleaga multe lucruri. Urmatorul pas va fi cu siguranta Muzeul Antipa, cand se va redeschide, probabil in toamna. Pana atunci as putea incerca Muzeul de Arta al Romaniei.

Sursa poza aici.

2 comments:

  1. Hello, I enjoy reading through your post. I wanted to write a little comment to support
    you.

    Also visit my homepage; payday loan yes

  1. That is a great tip especially to those new to the blogosphere.
    Short but very accurate info… Thank you for sharing this one.
    A must read article!

    Feel free to surf to my blog :: new cellulite treatment

Related Posts with Thumbnails