twitter
rss

Azi trebuia sa mergem la Doamna psihologoped la cabinet, trebuia sa mergem si la evaluarea Doamnei Renee McDannel. Din pacate nu vom mai ajunge nicaieri, pentru ca in primul rand, eu sunt racita cobza, aproape fara voce, si ca sa fie totul complet azi noapte, pe la ora 2, baietii au facut febra.

Si sa nu mai amintesc de vreme, care nici ea nu este tocmai prietenoasa cu zapada si frig. Asa ca dupa o noapte alba, in care Mircea de abia respira si-i venea sa vomite, si arata ca un gogosar rosu si ciufulit, iar Dani era letargic si tusea mereu. A, unde eram eu? Intre ei, pe un scaun, incercand sa-l linistesc pe Mircea care vroia lumina stinsa, dar si pe Dani care o vroia aprinsa. Bunica, tortionara cu supozitoare, l-a invaluit in ceata pe Mircea, si prefacandu-se ca-i schimba pampersul, l-a executat rapid. Dani, saracul cerea explicatii:-De ce ma dezbraci? De ce ma tii de picioare? Eu le explicam cum puteam, ca e spre binele lor, ca sa se fac bine.

Si la ora aia stateam si ma gandeam ca ieri, toata ziua Dani ma intrebase multe lucruri despre raceala: De ce esti racita? De ce ai baut rece? De ce ai mers cu burta goala(dezbracata)?

Cand am crezut ca au adormit, m-am dus si eu la culcare, dar nu pentru mult timp, pentru ca Mircea si-a mutat cartierul general, fix la mine in dormitor, urmat la o ora distanta de Dani. Asa ca iar nu am dormit, fiind atenta la felul cum respira.

La prima ora, tata s-a dus la farmacie sa ia antibiotic, si farmacista i-a dat bine medicamentul dar nu si restul. Ne miram cat de mult s-au scumpit medicamentele astea pentru copii. Bunica s-a mobilizat si a plecat intr-o conferinta de lamurire a cresterilor preturilor medicamentelor si a dezlegat itele incurcate ale unei farmaciste mai adormite si ametite decat mine.

In concluzie, un inceput interesant pentru o zi cu final neprevazut. Mai trebuie convinsi si copiii sa ia medicamentele. De fapt pacaliti.

3 comments:

  1. Si normal ca tot eu sunt de vina pentru tot. Eu, care sunt o victima :)

  1. Hei, nu mai fi asa sensibilos.
    Ce zici, noaptea asta stai tu de paza?

  1. Nu prea. Prefer sa dorm aici, la munca. E o canapea IKEA, o minune.

Related Posts with Thumbnails