twitter
rss

Dani s-a integrat foarte bine si repede anul acesta in gradinita. Imi era teama ca nu cumva aceasta lunga vacanta sa-l faca sa uite despre regulile de la gradinita. Din contra, Dani a devenit mai ascultator, mai atent, mai comunicativ.

Doamna Ramona mi-a spus ca se vad progrese frumoase, Dani se joaca mai mult cu copiii, a inceput sa bea laptele impreuna cu ceilalti, vorbeste mai mult si mai clar.

Chiar ieri Doamna imi povestea cum Dani o tot intreba despre desenul pe care trebuia sa-l faca, de fapt o pictura a fructelor de toamna, marul si para:
-Cum fac para? Cu galben? a intrebat Dani.
-Da, cu galben, i-a raspuns Doamna.
- Sunt si pere verzi, a adaugat Dani.
-Da, este adevarat, bravo, dar noi avem doar galben aici.
-Si frunza cu verde? a intrebat Dani
-Normal.
-Toamna frunzele sunt galbene.
Doamna a ras si l-a laudat.

Mircea este cel mai fericit, este primul care se scoala si se grabeste spre gradinita. El vorbeste cel mai tare, canta cel mai mult si se joaca cu toata lumea. Da raportul in fiecare zi, stiu tot ce face acolo, ce invata, de cate ori merge la baie.

Clasele baietilor sunt alaturate si usile stau mereu deschise. la inceput Mircea a verificat daca Dani e in clasa lui, apoi s-a linistit si a stat cuminte in clasa lui.

Azi a pictat si Mircea primul lui desen la gradinita, un balon. Evident ca balonul lui era multicolor, predominant albastru-verzui, realizat in tehnica punctului. S-a laudat si mi-a aratat opera lui.

Imi plac diminetile reci cand mergem toti trei cu tramvaiul, pentru o statie. Imi place sa-i vad grabindu-se spre clasele lor fericiti, fara macar sa-si ia ramas bun. Stiu ca se distreaza foarte bine.

Si eu ma simt mai linistita.

1 comments:

  1. My brother suggested I might like this web site.
    He was entirely right. This publish actually made my day.

    You cann't believe simply how much time I had spent for this info! Thanks!

    Also visit my website ... read this

Related Posts with Thumbnails