twitter
rss

Sotul meu citeste revista presei pe net si imi trimite mereu stiri legate de activitati si articole despre autism. Azi mi-a trimis articolul de pe HotNews, despre Asociatia Autism Romania.

AUTISM ROMANIA este o asociatie a parintilor persoanelor cu autism, si care in parteneriat cu Asociatia Creativ si Centrul de Resurse Juridice, a derulat in perioada martie 2009-august 2010 proiectul "Un punct de sprijin pentru familiile cu copii cu autism", finantat de Guvernele Islandei, Principatului Liechtenstein si Norvegiei prin Mecanismul Financiar al Spatiului Economic European (SEE) - Fondul ONG.

Scopul proiectului a fost sprijinirea parintiilor copiilor cu tulburari din spectrul autismului (TSA) sa gaseasca solutii pentru imbunatatirea starii copiilor lor, oferirea de informatii de baza despre autism profesionistilor din sanatate si educatie, dar si solutii pentru imbunatatirea accesului copiilor si tinerilor cu TSA la o educatie adecvata nevoilor lor specifice si individuale.

Daca doriti sa sprijiniti dezvoltarea Centrului de resurse pentru familiile persoanelor cu autism si profesionisti sau a altor proiecte ale asocia iei, va rugam sa ne contactati la office@autismromania.ro sau 0761 104 432, persoana de contact dna Liuba Iacoblev, presedinta.

Articol preluat de pe HotNews.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails