twitter
rss

Asta a fost problema la care am lucrat in ultima vreme, si se pare, ca cel putin pentru moment am gasit o solutie.

Am stabilit, de comun acord cu baietii, sa spunem inainte de culcare niste cuvinte magice, menite sa sperie monstrii si sa-i tina departe. Cuvintele noastre sunt: Abracadabra, monstrule dispari!

Pe langa asta, pentru ca nu este suficient, l-am pus paznic pe Croco, crocodilul urias de plus. I-am explicat lui Dani cum Croco, cu dintii lui mari si gura imensa, il va inghiti imediat pe monstrul care ar indrazni sa se apropie de patul lui. A fost foarte multumit de varianta asta. E foarte mandru de Croco al lui cel viteaz.

Si al treilea lucru necesar este lampita de veghe, pentru ca monstrii nu se apropie atunci cand este lumina.

De doua zile, e liniste in camera baietilor, si mai mult somn. Sunt atat de haiosi cum spun cuvintele magice, si mai ales cat de convinsi sunt de puterea lor.

O prietena de-a mea, avand si ea tot doi baieti, dar mai maricei, a folosit lampa de veghe si stropitul cu aghiasma in fiecare seara, pentru indepartat monstrii, si merge perfect. Asa ca fiecare are monstrii lui si metodele proprii de aparare.

4 comments:

  1. :)) Noi nu am folosit nici aghiasma, nici cuvinte magice, asta in principal pentru ca la noi problema a aparut timpuriu, cand Mihai nu putea sa inteleaga ce e aia magie si nici nu auzise de asa ceva. Dar ar fi fost frumos, cred ca i-ar fi dezvoltat o perspectiva interesanta asupra realitatii...

    La noi au functionat urmatoarele:
    - aprindeam lumina (avem dozator, asa ca o porneam la jumatate, ca sa se vada destuld e binisor in camera) si luam la rand toate colturile care i se pareau periculoase... Asa a invatat cum sta treaba cu umbrele si lumina. :))
    - am avut aproape de la inceput lumina de veghe, de cand a dat primele semne de teama sa stea pe intuneric.

    E posibil sa se sperie si de lumina de pe strada care bate in geam, mai ales daca mai sunt si copaci in dreptul ferestrei. Daca bate vantul si misca ramurile, poate fi destul de infricosator...

    Problema e, fratilor, ca daca o mai scoatem la capat cu copiii, ce facem cu o ditamai mamica fricoasa care simte in ceafa, noaptea cand lucreaza, rasuflarea motanului Church, mort si ingropat in cimitirul indienior? Da, citesc Cimitirul Animalelor, de King; numai ziua. :D Cinabru, vreo idee? Sa dau cu aghiasma?

    :))

  1. Foarte faina strategie!
    La noi n-au venit (inca) monstrii, da' o notez pentru cand o fi nevoie... :))

  1. Hehe, ai vazut acum ce faina poate sa fie o carte de King ? E adevarat, la Cimitirul animalelor si eu m-am simtit un pic, sa-i zicem, tensionat. Citeste-o noaptea, te rog :) evil grin here.

  1. What i don't understood is in truth how you're no longer actually a lot more
    neatly-preferred than you may be right now.
    You are very intelligent. You know therefore considerably with regards to
    this topic, made me individually believe it from numerous varied angles.
    Its like men and women are not fascinated except it is something to accomplish with Lady gaga!
    Your personal stuffs great. Always handle it up!


    My homepage ... think about this
    My page: read what she said

Related Posts with Thumbnails