twitter
rss


Dintre toate dulciurile si jucariile pe care le-au primit de Mos Nicolae, baietii mei s-au bucurat cel mai mult la vederea galetusei Play Dough.

E si normal pentru ca e plina cu 4 borcane mari si 3 mici, cu 12 forme diferite, de decupat, 4 forme de presat, cutitase si foarfeca de plastic, masina de facut forme sau taietei, cum ii spune Dani, seringi.


Asa ca ne-am apucat sa desfacem galeata si am facut o adevarata ferma cu casa, oameni, copaci, tractor si animale. Dani a fost foarte incantat de aparatul de facut forme, taietei si alte prajituri. Apoi le taia tacticos cu cutitul in bucati mici de tot. A inceput sa foloseasca bine toate tacamurile, de jucarie.

Si uite asa le-am ocupat o ora din zi. Mircea a facut fluturasi, masini. El s-a plictisit primul si a trecut la seria Hello Kitty.

Si mai ales s-au putut juca amandoi, impreuna, la aceeasi masuta. In general ma orientaz catre jucarii sau jocuri care presupun interactiune sau macar acelasi tip de activitate, in acelasi timp pentru amandoi copiii.

La fel de apreciate au fost cizmulitele de plastic pline cu dulciuri, nu neaparat dulciurile cat recipientul, care a fost rapid golit si umplut cu alte lucruri diverse.

2 comments:

  1. S-au mai jucat cu ea ?

  1. S-au jucat si azi, amandoi. Dani a taiat cu foarfeca dupa contur.

Related Posts with Thumbnails