twitter
rss

Azi am fost expediati, cu mentiunea sa ne intoarcem dupa ce ne trece raceala, de fapt nasucul care tot curge. Ce mi se pare interesant, este faptul ca lui Dani ii curge mai rau nasul la gradinita decat acasa. Imi pun serios intrebarea daca nu cumva Dani este alergic la praf sau altceva de acolo. Eu sunt alergica la praf si detergenti de orice fel, si m-am tarat prin liceu cu o sinuzita cronica, materializata in suflat nasul, cu frecventa ridicata si acompaniament fonic de rigoare..

Alt lucru care nu-mi place la gradinita este faptul ca in clase este prea cald si prost aerisit. Iar Dani nu este obisnuit cu spatiile prea ingramadite si calduroase.

Doamna psihologoped crede ca Dani somatizeaza, aceasta fiind reactia lui fizica la impactul cu gradinita si rutina ei. Dani se sterge, dar nu bine, el nu sufla nasul, de fapt sunt curioasa cati copii de 4 ani stiu sa-si sufle bine nasul si sa se stearga corect?

Deci pana luni stam acasa, dupa aceea mai vedem.

5 comments:

  1. Educatoarea nu va sterge niciodata nasul copiilor, ci eventual d-le ingrijitoare.
    Diana stie sa sufle bine nasul dupa3 ani, mai ales daca ii tine cineva servetelul, ca singura sufla dar nu tine bine servetelul il mototoleste in nas.

  1. Multa sanatate. La noi n-a inceput nici acum gradinita, ca nu e gata renovarea, poate pe 15 oct.

  1. Multumim Dana pentru urari si sper sa inceapa si Diana gradinita cat mai repede, ca sa mai ai si tu putin timp liber.

  1. Si eu si Diana abia asteptam inceperea gradinitei.

  1. Si eu si Diana abia asteptam inceperea gradinitei.

Related Posts with Thumbnails