twitter
rss

Ieri a fost deschiderea, nu au intrat in clase,doar s-au jucat putin in curte, pe tobogane. In schimb azi, a inceput cu adevarata gradinita. L-am dat la gradinita nr 75, cu program scurt.

Noi am ajuns ultimii, pe la ora 9. Cu o seara inainte l-am incurajat, i-am spus ce frumos e la gradinita, ca mie mi-a placut cand eram mica, ca si tata a fost la aceeasi gradinita. L-am avertizat ca altii vor plange, dar el este un baiat curajos si sunt mandra de el.


Cum am intrat in gradinita, s-a repezit in prima clasa cu usa deschisa si s-a asezat la masuta, sa se joace cu lego. Din pacate nu aceea era clasa lui, si educatoarea de abia l-a convins sa se ridice de pe scaun si sa mearga in alta clasa, la grupa mijlocie.

Am ajuns in sfarsit in clasa lui, unde corul plangaciosilor-majoritatea fete, era setat la maximum. M-am temut sa nu se sperie, dar Dani nu a plans.

L-am lasat doar 2 ore, pentru inceput. Si a fost foarte cuminte, nu a plans, insa in schimb nu a fost prea comunicativ cu doamna educatoare. Ii trebuie putin timp de acomodare, cu clasa si cu doamna Ramona. S-a jucat foarte frumos cu masinutele. Nu a mancat cornuletul cu lapte si nici nu a avut nevoie la baie.

Cand l-am luat, era fericit ca iese afara, la tobogan, nu neaparat fericit ca ma vede. S-a bucurat cand l-a vazut pe Mircea, si apoi s-a transformat, a inceput sa rada, sa vorbeasca mereu, sa alerge, sa se dea pe tobogan cu baietii, ii striga pe nume, le dadea indicatii, se cam baga in fata lor cu mult tupeu. Am stat cam o jumatate de ora in curte, de abia l-am luat de acolo:
-Tau toata ziua la gadinita, asta imi repeta Dani si aproape ca plangea cand am iesit pe poarta.

L-am asigurat ca mergem si maine. Ma bucur ca a fost incantat si s-a comportat bine pentru prima lui zi de gradinita.

Sa vedem si maine cum va fi.

2 comments:

  1. Felicitări pentru prima zi! Este extrem de îmbucurător că s-a jucat cu copiii.

  1. Da, asa cred si eu.S-a jucat si a vorbit mult cu ei.

    As dori sa comunice totusi si cu educatoarea, macar sa raspunda la intrebari, dar Dani este foarte transant de obicei. Daca spune: Nu vobec cu tine, pai asa ramane.

Related Posts with Thumbnails