twitter
rss

Au venit in 3 transe, mai intai alocatia dubla, de 84 lei, impreuna cu cea a lui Mircea. Asta pe data de 14 septembrie. Postasul nu ne-a putut lamuri cand vin indemnizatiile pentru persoanele cu handicap si a trebuit sa facem un drum pana la posta. Acolo ne-au anuntat ca acestea nu au date fixe ca alocatiile sau pensiile, asa ca nu ne ramane decat sa asteptam.

Indemnizatia propriu-zisa, de 461 de lei a venit pe data de 17 septembrie. Noroc ca eram acasa. Ma asteptam sa vina si bugetul complementar, cel de 91 de lei, dar surpriza, nu se stia nimic de el.

Al treilea talon si ultimul, cel cu begetul complementar a ajuns azi, pe 23 septembrie. Nu inteleg de ce nu trimit toti banii o data. Si mi se pare nedrept ca tocmai cei cu handicap, indiferent de care este el, sau ce grad ar fi, sa primeasca banii aproape ultimii, la o data necunoscuta, arbitrara. Ca sa nu mai spun ca toate drepturile se platesc retroactiv, nu la zi.

Sa vedem cum va fi luna viitoare.

2 comments:

  1. Da, e aiurea, probabil ca tine de hartogarie... Si la noi alocatiile copiilor si indemnizatia de crestere copil vin pe 22-23, odata cu pensiile. Cred ca o idee ar fi sa faci o cerere sa le primesti pe card, stiu ca la alocatie se poate.

  1. Da cred ca da, puteam sa optez pentru varianta card, dar pana acum eram multumita de posta, imi veneau indemnizatiile si alocatiile plus pensia lui buni pe data de 14, si era perfect.
    Sa vedem luna viitoare cum va fi.

Related Posts with Thumbnails