twitter
rss

Asociaţia C4C – Communication for Community implementează prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeşte în oameni”, proiectul “Să redescoperim şcoala” al cărui scop este sprijinirea integrării sociale pe termen lung a tinerilor cu dizabilităţi şi a celor cu probleme de adaptare la programul şcolar.

In consecinta, în perioada 3 iulie – 15 septembrie 2011, aceasta asociatie organizeaza tabere gratuite la munte, pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 16 ani având una dintre următoarele dizabilităţi: auditive, de vorbire, locomotorii, de integrare psiho-comportamentală (autism) şi diabet. Fiecare copil va fi insotit de un parinte, care va beneficia si el de gratuitate.

Redau mai jos indemnul adresat de C4C:
Pentru a reuşi să aducem în tabere cât mai mulţi copii, avem nevoie de ajutorul tău! Implică-te activ în echipa noastră tânără şi entuziastă! Investeşte timp, energie şi dăruire pentru cei care au nevoie de tine!
În schimb, dobândeşti experienţă colaborând cu o organizaţie non-guvernamentală puternică, ai şansa de a-ţi echivala activitatea de practică pentru facultate şi satisfacţia de a ajuta tineri care au nevoie de tine.
Ia parte şi tu la Anul European al Voluntariatului 2011!

Contactează-ne telefonic (0737877178 – Irina) sau prin e-mail (irina.raduta@c4c.ro) şi devii membru al echipei noastre!

Info preluate de pe site C4C

0 comments:

Related Posts with Thumbnails