twitter
rss

Am imprumutat o bicicleta pe marimea lui, de la prietena lui, Selin, si de 3 zile ne tot distram cu ea pe strada.

In prima zi, l-am tinut de ghidon si am mers cam 15 minute, a doua zi am mers mai mult si de data asta il tineam doar de brat, putin. Apoi am facut pauza o zi, pentru ca a plouat cam tare, dar azi ne-am aventurat din nou si a reusit.

Am preferat sa nu-i pun roti ajutatoare, pentru a nu prelungi inutil antrenamentul. L-am motivat destul de simplu, i-am propus sa mearga singur un metru, ceea ce a reusit fara probleme, chiar din a doua zi. Evident si laude si jeleuri.

Azi a cerut singur sa mearga 2 metri si a reusit din nou. A prins curaj si a incercat sa atinga 3 metri de mers singur, si a ajuns, fara sa-si dea seama, sa mearga toata strada.

Am mers la Selin, sa-i arate ce stie. Sincera sa fiu am crezut ca va dura mai mult sa invete, pentru ca acum 3 ani m-am chinuit foarte mult sa-l fac sa mearga cu tricicleta, si am reusit performanta asta dupa incercari de 2 veri.Am scris atunci aici.

Inca nu e foarte sigur cu luarea curbelor. Opritul l-a invatat rapid, cu picioarele pe jos, chiar si franatul. E mai greu cu pornitul, adica tinerea echilibrului la pornire. Si inca nu are curaj sa se aventureze, vrea sa ma stie aproape de el, eu mergand paralel cu el.

In concluzie, inca o reusita, de care suntem mandri cu totii.

2 comments:

  1. Multe felicitări! O adevărată reuşită!

  1. Multumim.

Related Posts with Thumbnails