twitter
rss

Sambata trecuta am ajuns si noi, dupa mult timp, la cursul de pictura, unde am avut parte de o surpriza placuta: vizita celor doua doamne din America, specialiste in art terapie.

Au fost cam 7 copii si parintii lor, si toti au avut parte de distractie si sfaturi binevenite. Doamnele vorbeau putin romana, dar am reusit sa ne intelegem in engleza si chiar sa punem cateva intrebari.

Dani si Mircea , mai intai au cotropit locul de joaca, lasandu-se greu convinsi sa vina la masute.

Au lucrat in plastilina alba, fara miros, adusa din state, pe care puteau s-o picteze sau sa o modeleze. Senzatia era foarte placuta, am incercat si eu, evident. Mircea a facut un basorelief colorat, cu soare, nori si iarba, iar Dani un melc pe o piatra.

Dupa o pauza de joaca, am revenit la masute sa lipim cu lipici fluturasi din pene colorate, cu ochisori miscatori, pe foi de hartie. Mircea si-a ales pene mov, roz iar dani albastre si verzi. Fluturasul lui Mircea era mai grasun, cu antene foarte lungi. Din pacate n-am avut aparatul foto la mine.

Ultima tema a fost aceea de a crea din puncte de culoare, facute cu betisoare de urechi, adevarate desene aborigene. Mircea a desenat ploai e mov iar Dani o casuta galbena.

Copiii s-au mai delectat bagandu-si mainile in cereale si boabe diferite, activitate pe care Dani a evitat-o ca de obicei explicandu-mi ca nu vrea sa se murdareasca pe maini. Mircea era in elementul sau, era in stare sa-si puna si in cap semintele alea.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails