twitter
rss

Editura Frontiera împreună cu World Vision România şi Asociaţia Puzzle România are plăcerea de a vă invita la lansarea celui de-al doilea volum al cărţii „Ghid de terapie ABA" de Ron Leaf şi John McEachin, un titlu de referinţă în domeniul terapiei comportamentale.

Cel de-al doilea volum al cărţii este dedicat programelor de lucru din cadrul terapiei ABA: imitaţia, construcţiile din cuburi, desenul, potrivirile, conversaţia, abilităţile sociale şi multe altele. Fiecare program este descris în detaliu, de la cea mai simplă etapă la cea mai avansată, iar în plus volumul oferă şi o colecţie bogată de fişe de evaluare şi tabele necesare strângerii datelor în cursul sesiunilor terapeutice.

Cartea vine în sprijinul părinţilor care doresc începerea terapiei intensive de recuperare şi formarea unei echipe de terapeuţi, dar şi specialiştilor din domeniul educaţiei speciale, pentru care cartea este un instrument de lucru obligatoriu.

Lansarea cărţii va avea loc miercuri, 2 martie, ora 11, la librăria Mihai Eminescu din Bucureşti (lângă Universitate). Invitaţi speciali vor fi Mariana Arnăutu, Manager pe programe Educaţionale în cadrul World Vision România, Mihaela Stan, preşedintele Asociaţiei de părinţi Puzzle România, şi Rennee McDannel, doctor în terapie ocupaţională, cu o experienţă de peste 25 de ani în lucrul cu copiii cu dizabilităţi.

din comunicatul de presa al lansarii.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails