twitter
rss

Dupa un maraton mare-munte, ne odihnim si noi putin inainte de a merge la tara. Asta nu inseamna ca nu ne plimbam prin toate parcurile, ba chiar intentionam sa mergem la parada aviatica de la Baneasa, pe 17 iulie. Va fi interesant, cu siguranta.

Sambata, desi a plouat si a fost urat, n-am stat in casa. Am pornit toti patru intr-o plimbare prin Bucuresti, cu autobuzul, metroul si tramvaiul. Iar ieri pentru ca a fost mai frumos i-am scos pe baieti la o plimbare cu miniatv-ul, pe trotuarul din fata casei.

Ma gandeam aseara la achizitiile lui Dani din vacanta si am constatat ca si-a insusit expresii de genul: M-am plictisit si N-am chef. Dani s-a simtit foarte bine in aceste iesiri, ba chiar le-a prins gustul si ma intreaba in fiecare seara: Ce facem maine dimineata, unde mai mergem? aratandu-se dezamagit cand nu-i propun ceva interesant.

Azi am trecut pe langa un parc pustiu si Dani nu a vrut sa se joace, explicandu-mi ca: Nu sunt copii deloc.

Dani a invatat sa tina un secret. M-am sfatuit cu el ce sa-i luam lui Mircea de ziua lui, care se apropie, in august. Ne-am gandit la o trotineta. Cand vine vorba de cadou, el e primul care spune: Nu trebuie sa stie Mircea.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails