twitter
rss

O lunga pauza de blog, interval in care s-au intamplat mai multe. Am mers la tara si la mare, am repetat zilnic cu Dani si l-am pregatit pentru scoala, mai ales partea de scriere si aritmetica, am lucrat pe cat posibil pentru a recupera din decalajele inca existente. Acum mai avem doar un pic si mergem la scoala, unde sper sa se descurce. A renuntat aproape total la topait si fluturat din maini, cel putin in prezenta celorlalti; se vede cand vrea sa topaie sau sa dea din maini, dar se controleaza singur sau atentionat. E un progres.


Si de curand si-a pierdut si primul dintisor de lapte. I se tot clatina un dinte de jos de cateva saptamani, si daca noi ne temeam sa nu se sperie, el abia astepta sa vina Zana Maseluta. Cum a vazut in desene trebuie sa-i lase bani sub perna. Am tot incercat sa ii scoatem dintisorul, si chiar daca ne lasa sa tragem de el, parea cu radacini de otel.

Pana acum cateva zile, cand la o vizita facuta vecinilor nostri turci tanti Vichi, bunica lui Selin, a reusit sa-i scoata lui Dani dintisorul. Cum a facut, nu stiu, pentru ca nu eram acolo. Dar Dani era foarte mandru si arata tuturor locul gol din gingie, unde deja creste un dintisor nou.

Sau, cum spune Dani, "Nu m-a durut deloc, pentru ca tanti Vichi are o tehnica speciala". Chiar se pare ca nu l-a durat, si nu i-a fost deloc, dar deloc, frica. Avem un baietel stirb, care se pregateste de clasa I.

Si caruia Zana Maseluta i-a adus in urmatoarea noapte un banut de 5 lei din 1881, cu regele Carol pe el, cel mai mare din mica noastra colectie. A fost teribil de incantat si l-am auzit cand i-l prezenta lui Mircea - Vezi, Mircea, zana mi-a adus un banut. Asta este primul rege al Romaniei, intelegi?

0 comments:

Related Posts with Thumbnails