twitter
rss

Am cumparat azi revista Superbebe pentru ca avea primul DVD din colectia Superbebe Education, pe care nu-l aveam. Si asa am descoperit, rasfoind revista, un articol despre copiii autisti, in special cazul lui Raducu Moldovan( 3 ani) si Ahmet Conil(14 ani).

Pe tatal lui Raducu l-am cunoscut la Senat, cand am mers sa-i sensibilizam pe senatori in legatura cu problema autismului. Inca de atunci cauta informatii si sprijin. Ma bucur sa aflu, din revista, ca a gasit acest sprijin la ATCA, unde baietelul face terapie cate 2 ore dimineata si 2 seara cu doua terapeute. Si progresele se vad.

Despre Conil Kindergarden am aflat anul trecut, pentru ca era chiar langa noi si ma tenta sa-l dau pe Dani la program scurt, din pacate pretul destul de mare si teama ca nu vor avea personal specializat pentru problema noastra, m-au facut sa renunt la idee.

Acum aflu, tot din revista, ca din acest an, mama lui Ahmed a infiintat clase speciale pentru copii cu dizabilitati, printre care si autism.

1 comments:

  1. Howdy very cool web site!! Man .. Excellent .. Superb .. I'll bookmark your website and take the feeds also? I am happy to seek out so many useful information here in the post, we'd
    like develop more techniques on this regard, thank you for sharing.
    . . . . .

    Feel free to visit my web site - great point

Related Posts with Thumbnails